Kom bij ons werken! 

Wij zijn altijd op zoek naar leuke nieuwe collega’s. Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en heb je ervaring in de wondere wereld van de tandheelkunde? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier. 

Kom jij ons team versterken?

Kom jij ons team versterken?

Op dit moment hebben we deze vacatures openstaan:
Mondhygeniëniste
Preventie- en tandartsassistent


Heb je nog vragen? Bel dan even de praktijk of vul het onderstaande formulier in, we helpen je graag persoonlijk verder!


    
   

  Vacatures

  Mondhygiëniste

  Functieomschrijving
  Jouw functie als mondhygiënist binnen onze praktijk is veelzijdig. Je behandelt een divers patiëntenbestand en werkt nauw samen met jouw collega’s. Om altijd de beste kwalitatieve zorg te kunnen leveren, bieden wij bijna alle disciplines aan en houden we ons continue bezig met de nieuwste ontwikkelingen binnen het vak. Wij leveren dan ook innovatieve en eerlijke mondzorg, wat betekent dat er volop ruimte is om jezelf te ontwikkelen. Doordat de praktijk groeit en we dagelijks nieuwe patiënten inschrijven, is er de mogelijkheid jouw eigen bestand op te bouwen. Veel uitdagender natuurlijk dan het overnemen van patiënten! Het patiëntgericht behandelen vind je niet alleen terug in de geleverde kwaliteit, maar ook in de beschikbaarheid. Zo zijn we vier dagen per week in de avond geopend (tot 21:00 uur) en iedere zaterdag kan patiënt langskomen voor de preventie assistent of tandarts. Onze patiënten waarderen deze flexibiliteit enorm! Ook heb je nauw contact met jouw collega tandartsen binnen de praktijk, want twee paar ogen zien altijd meer dan één.

  Functie eisen
  Voor ons is jouw persoonlijkheid het belangrijkst. Wij kijken verder dan een cv, en willen graag JOU leren kennen. Desalniettemin hebben wij wel een paar wensen:
  - Je hebt de opleiding Mondzorgkunde afgerond;
  - je wil in loondienst werken;
  - je bent voor minimaal twee dagen beschikbaar;
  - je kan werken op maandag, dinsdag en/of woensdag;
  - op zaterdag en/of in de avond werken is geen probleem;
  - je hebt een grote passie voor het vak;
  - je bent altijd in voor een grapje en neemt een flinke dosis humor mee;
  - je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal;
  - je steekt graag de handen uit de mouwen.

  En daarnaast is het belangrijk dat je van lachen houdt, want dat doen wij heel veel hier ;)! 

  Aanbod
  Door het innovatieve karakter van de organisatie, krijg je de kans om met de nieuwste apparatuur en technologieën te werken. Verder kom je te werken in een onwijs leuk team, waar iedereen voor elkaar klaar staat! Jouw collega's voelen als een tweede familie, waardoor we lief en leed met elkaar delen. Het aantal dagen dat je bij ons komt te werken is in overleg met jou, met een minimum van twee dagen. Op die manier ben je ook nauw betrokken bij het team. De saamhorigheid binnen het team vind je ook terug in de roosters, zo werkt iedereen een doordeweekse avond en één keer in de zes weken een zaterdag. Wil je meer weten over de praktijk, het team of de functie? Stuur een mailtje of bel: 0299 719007!

  Preventie- en tandartsassistent

  Functieomschrijving
  Jouw functie als assistent binnen onze praktijk is in één woord: afwisselend! Naast de preventiewerkzaamheden en het draaien van jouw eigen agenda assisteer je namelijk ook bij allerlei verschillende behandelingen. Omdat jij een waardevolle toevoeging bent voor het team, doen wij graag iets voor je terug. Je krijgt dan ook volop de mogelijkheid om door te groeien en te leren! Verder is de functie super goed te combineren met een jong gezin en een druk sociaal leven, aangezien wij flexibel zijn in jouw werkdagen en tijden. We denken graag met je mee!

  Functie eisen
  Voor ons is jouw persoonlijkheid het belangrijkst. Wij kijken verder dan een cv, en willen graag JOU leren kennen. Desalniettemin hebben wij wel een paar wensen:
  - Je bent in het bezit van een preventie assistent diploma;
  - je hebt een flexibele houding;
  - je vindt het leuk om op beide locaties te werken;
  - je bent in ieder geval voor drie dagen per week beschikbaar, meer is mogelijk;
   - je hebt een grote passie voor het vak;
  - je bent altijd in voor een grapje en neemt een flinke dosis humor mee;
  - je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal;
  - je steekt graag de handen uit de mouwen.

  En daarnaast is het belangrijk dat je van lachen houdt, want dat doen wij heel veel hier ;)!

  Aanbod
  Natuurlijk doen wij jou ook een goed aanbod. Naast het betalen van jouw reiskostenvergoeding, bieden wij een marktconform salaris, afhankelijk van jouw verantwoordelijkheden binnen de praktijk. We vinden het belangrijk dat jij op je plek zit en je gewaardeerd voelt. Dat zie je dan ook terug in hetgeen wat bij aanbieden. Verder kom je te werken in een onwijs leuk team, waar iedereen voor elkaar klaar staat! Jouw collega's voelen als een tweede familie, waardoor we lief en leed met elkaar delen. Wil je meer weten over de praktijk, het team of de functie? Stuur mij een mailtje of bel: 0299 719007!

  Ons adres

  Over ons

  Weidezicht Mondzorg is de overkoepelende naam voor onze twee moderne, maar huiselijke tandartspraktijken in Purmerend, Weidemolen en Weideveld Tandheelkunde. Echte en eerlijke tandheelkunde staat bij ons centraal! Ons team van specialisten werkt nauw samen om zo altijd de beste zorg te leveren voor iedere patiënt. Door de informele sfeer voelt iedereen, dus ook de patiënten, zich vanaf moment één thuis. Wij bieden naast de algemene tandheelkunde, ook implantologie, endodontologie, orthodontie en chirurgie aan, van alle markten thuis dus! Voor jou de ideale plek om alle disciplines van het vak te leren!

  Ons team is de omschrijven als gezellig, informeel, divers en vooral heel collegiaal. Wij staan altijd voor elkaar klaar en ondersteunen elkaar waar nodig! Zelfs de tandartsen dragen hun steentje bij. Ja je hoort het goed, ook de tandartsen ruimen de vaatwasser uit of vervangen de volle vuilniszak!