Welkom bij Weidezicht Mondzorg!  

Welkom bij Weidezicht Mondzorg! Ons verhaal start in 2013 op het Kennedyplein te Purmerend. Wat begon als een kleine praktijk is in zeven jaar tijd uitgegroeid tot een waar begrip in de regio. Ondanks de groei blijft het onze prioriteit om kwalitatieve mondzorg te leveren op maat’.

Daarom hebben wij in 2019 een tweede locatie geopend op het Abel Tasmanplein in Purmerend: Weideveld Tandheelkunde. Om een duidelijker verbinding tussen de locaties te creëren, heeft de praktijk op het Kennedyplein vanaf eind 2020 ook een nieuwe naam, namelijk Weidemolen Tandheelkunde. Nu kunnen we ons voorstellen dat al die verschillende locatienamen verwarrend zijn. Daarom maken we het jou graag gemakkelijk en hebben we een overkoepelende naam bedacht: Weidezicht Mondzorg. De nieuwe naam is gebaseerd op onze bijzondere regio en onze visie op de zorg.

Wij bieden gepersonaliseerde mondzorg voor iedereen en door onze ‘weide’ kennis in het vak hebben wij een oplossing voor al jouw vragen. Ons team van specialisten kijkt verder dan de medische informatie. Wij weten als geen ander dat het spannend kan zijn om naar de tandarts te gaan. Daarom nemen we voor jou de tijd om alles goed uit te leggen. Voor de gespecialiseerde behandelingen maken wij vanaf heden onderscheid tussen onze locaties. Op die manier kunnen wij de beste kwaliteit en zorg leveren. De restauratieve/cosmetische behandelingen en de implantologie worden aangeboden bij Weideveld Tandheelkunde (Abel Tasmanplein), waar je voor orthodontische behandelingen (beugels) terecht kan bij Weidemolen Tandheelkunde (Kennedyplein).